New Version: Dapatkan Copywriting Junior 3.0 sepanjang bulan ini, anda akan dapat akses Review Iklan ($397) secara percuma tanpa had.


Tawaran ini boleh tamat bila-bila masa, ianya eksklusif untuk fans Firdaus Azizi: "Bina Copywriting Like a Pro, Langkah Demi Langkah bersama Copywriter Faris Osman"





Saya nak dedahkan.. 'The Secret Proven Copywriting'  yang saya sendiri guna, untuk bantu klien team FAMES buat jualan 5 -6 angka setiap sebulan di online!


Jika anda ada masalah di bawah & tengah 'buntu & serabut kepala' sebab lead yang masuk sikit sangat!!

✅ Takde idea nak tulis iklan
✅ Iklan banyak like tapi takde sales
✅ Lead yang masuk majoriti kaki survey
✅ Stok banyak lagi tak terjual
✅ Takde cikgu untuk dirujuk

Maka, laman ini sangat sesuai untuk anda!


Boleh saya perkenalkan diri?

Hai, nama saya Faris Osman

Saya merupakan Ketua Copywriter di Facebook Advertising Agency (Team FAMES) sejak 2016 sehingga sekarang.

Saya juga pernah dipanggil menjadi trainer & bekerjasama dengan badan kerajaan dan NGO seperti: Kementerian Wilayah, MDEC, PUIM, dll.

Sejak Januari hingga Jun 2019, kami dah uruskan lebih RM1 juta duit iklan klien. Dan alhamdulillah, hasil pulangan 8 angka setahun.


Jika anda rasa tulis iklan itu susah, anda tidak keseorangan…

Majoriti 70% – 85% peniaga online yang saya jumpa, ada masalah tulis iklan.

Sekarang, mari saya kongsikan... 

Bagaimana copywriter lejen seperti Eugene Schwartz, David Ogilvy & Claude Hopkins buat billion $USD dolar setahun sejak 1900-an?

Apa rahsia mereka?

Salah satunya adalah mereka menggunakan ilmu yang digelar “Direct-Response Copywriting”.


Apa Itu Direct-Response Copywriting?

Ia adalah ilmu khas untuk dapatkan prospek yang berkualiti dengan cepat melalui surat khabar, majalah, dll.

Yang bestnya, ilmu ini evergreen & mudah diamalkan.

Tak perlu guna ayat bombastik, dsb. Hanya guna ayat perbualan biasa pun menjadi. Mesra newbie! Sesuai untuk yang tak berapa reti menulis tapi nak buat jualan di online.

Ini contoh iklan Direct-Response yang copywriter dulu pernah buat:


IIlmu ini dah digunakan sejak tahun 1900-an lagi.

Daripada iklan-iklan macam ini, mereka dah dapat buat jualan jutaan & billion dolar $USD setahun. Menarik kan?

Apa yang paling best?

Saya dah REVAMP ilmu ini supaya ia mesra media sosial (Facebook, IG, dll)

Ini sebahagian pengalaman peserta yang dah amalkan…







Ini pula antara hasil iklan yang beliau dan tim pernah buat untuk klien;




(Penafian: Gambar di atas hanya untuk buktikan ilmu ini masih berkesan. Namun begitu, hasil setiap orang berbeza-beza)

Bagaimana Nak Belajar Dengan Cepat?

Saya dah ringkaskan dan susun ilmu ini dalam bentuk video tutorial.

"Daripada kertas kosong, sampai siap!"

Memperkenalkan; Mazhab Copywriting Junior 3.0


Panduan video tutorial online step by step yang direka khas untuk bantu anda hasilkan copywriting yang berkesan walaupun anda ​baru mula berniaga.

  • Tak perlu pergi kelas
  • Hanya tonton daripada rumah
  • Follow video, tup tap siap iklan

Saya bahagikan kepada 4 bab utama...

Bab Pertama: Mindset & Konsep

Dalam bab ini, anda akan lebih jelas bagaimana nak bermula. Apa gerak kerja yang perlu didahulukan.


Topik yang akan dikongsikan:


  • Bagaimana otak manusia buat keputusan membeli?
  • Punca-punca kenapa kita blur bila nak mula menulis?
  • Apa yang kita perlu buat sebelum menulis iklan?


Semuanya ada 7 video, saya terang satu per satu!

Bab Kedua: Fasa Sebelum

Selepas anda dah nampak punca sebenar kenapa takde idea.


Dalam bab ini, anda akan ketahui apakah perkara yang perlu dibuat sebelum tulis iklan. Supaya time nak menulis, idea mencurah-curah.


Antara topik best dalam bab ini:


  • Cara paling simple buat avatar pelanggan
  • Cara korek keunikan produk yang prospek suka
  • Cara power memilih tawaran yang prospek nak
  • Cara memilih kriteria pelanggan kelaparan


Total semua, ada 4 video!

Bab Ketiga: Fasa Semasa

Lepas dah kumpul bahan semua.


Sekarang, tibalah masanya untuk anda menulis iklan. Dalam bab ini, saya bongkarkan langkah demi langkah menyusun perkataan berpengaruh.


Antara topik killer dalam bab ini:


  • Bagaimana ciri-ciri iklan berpengaruh? Ini prinsipnya!
  • Cara mudah tarik perhatian pelanggan
  • Bagaimana nak buatkan prospek rasa berminat?
  • Elemen penting untuk buatkan prospek percaya
  • Tawaran apa paling power zaman berzaman!


Bab ini sebab nak terang detail, ada 9 video!

Bab Keempat: Fasa Selepas

Sebelum ini anda dah siap draf copywriting kan?


Dalam bab ini, saya kongsikan jugak cara untuk edit kasi kemas & mudah dibaca supaya prospek rasa tertarik.


Antara benda menarik sepanjang sesi ini:


  • Saya tunjuk praktikal cara saya buat editing
  • Apa perlu edit? Apa perlu delete? Saya kongsikan!


Saya rakam 2 video untuk bab ini!


Berapa Yuran Untuk Kuasai Ilmu Ini?

Hanya serendah…


Total semua ada 22 video tutorial step by step (Psstt..lebih 2 jam tau)!

  • Yuran SEKALI SEUMUR HIDUP!
  • Saya terang dalam bahasa mudah
  • Boleh ulang-kali tonton sampai faham

Jom baca feedback mereka yang dah dapatkan panduan ini...


"Sebelum ni asyik blur tibe2 time nak tulis iklan...


"Abang kasi 5 bintang ⭐⭐⭐⭐⭐"


"Modul jelas & mudah difahami... Video tak terlalu panjang!"



Bukan itu aje...

Bagi memastikan pelaburan ilmu anda betul-betul berbaloi. Sepanjang bulan ini, anda akan dapat 4 BONUS EXTRA PERCUMA (Nilai: RM600+)

Bonus Percuma 1# - Nilai RM311

4 fail sulit copywriter yang saya sendiri gunakan!

Fail ini anda boleh guna untuk dapatkan idea menulis headline, intro & offer dengan lebih pantas.

4 Bonus Percuma (Jika Anda Dapatkan Hari Ini)!
  • Fail Sulit #1 - 6 Lubuk Pelanggan Kelaparan (Nilai: RM97)
  • Fail Sulit #2 - Template 18 Headline Copy, Edit & Paste (Nilai: RM70)
  • Fail Sulit #3 - Template Cara Tulis Intro Time Blur (Nilai: RM47)
  • Fail Sulit #4 - Template Membina Tawaran Yang Suka Ditolak (Nilai: RM97)

Bonus Percuma 2# - Nilai RM120

30 Hari Moneyback Guarantee!

Maksudnya, jika anda dah tonton, dah cuba buat, tapi masih tak nampak hasil.

Jangan risau! Anda tidak rugi apa-apa…

Dalam masa 30 hari, anda boleh emelkan [Nombor invois & nombor bank anda] ke hai@firdausazizi.my

Saya akan bagi full-refund dalam masa 24-48 jam tanpa tanya 1 soalan pun.

Nama anda dirahsiakan.

Bonus Percuma 3# - Nilai RM497

Free Lifetime Update

Andaikata Mazhab Copywriting Junior ada versi terbaru, anda akan dapat PERCUMA!

Ia seolah-olah, pelaburan ilmu copywriting sekali seumur hidup!

Bonus Percuma 4# - Nilai RM497

Free Lifetime VVIP Group Support

Dengan memiliki pakej Mazhab Copywriting, anda akan dimasukkan dalam group VVIP Member. 

Dekat group ini, anda boleh REVIEW COPYWRITING dekat saya...

Fuhh, banyak kan?

Penafian: Lifetime bermaksud khidmat nasihat selagi saya hidup & berada dalam bidang advertising. Bukan saya yang buatkan copywriting anda tau.


Anda rasa copywriting penting untuk naikkan sales?

Izinkan saya bantu anda...

Cara nak order video ini sangat mudah...

  1. Isi butiran seperti nama, emel & nombor
  2. Tekan 'teruskan pembayaran', 'pilih bank' & 'pay'
  3. Klik 'continue transaction' sehingga 'return back'

Pembayaran akan disahkan secara automatik.

p/s: Harga akan sentiasa naik. Dapatkan hari ni dengan 30 hari jaminan pulangan wang.

"Mengeluh, menangis, bertangguh tak selesaikan apa-apa, anda juga sakit kepala bila lead tak masuk. Inilah masanya untuk anda kuasai copywriting daripada copywriter!"



Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Pakej Video Mazhab Copywriting Junior 3.0
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN


PENGESAHAN


Maklumat Peniaga

Firdaus Azizi Training & Consultancy
hai@firdausazizi.my
+601119481730