Pakej Video Mazhab Copywriting Junior 3.0

Pakej Video Mazhab Copywriting Junior 3.0

Terima kasih kerana berminat dapatkan ilmu penulisan iklan daripada Team Fames & Mazhab Copywriting.

Hai semua, Firdaus Azizi di sini...

Disebabkan di dalam kelas, ramai student saya bertanya soalan yang sama;

  • "Tuan, saya dah buntu nak buat copywriting.."
  • "Tuan, macamana nak buat orang tertarik dengan iklan kita?"
  • "Tuan, ada tak panduan copywriting yang kami boleh rujuk?"

Maka, saya dan tim berbincang.

Akhirnya Tuan Faris Osman, Ketua Copywriter Team Fames bersetuju hasilkan satu panduan khas untuk anda.

Biasanya ilmu ini diberikan dalam bengkel-bengkel tertutup sahaja.

Namun, hari ini anda boleh belajar melalui video tutorial yang lengkap daripada zero sampai anda boleh buat iklan sendiri tanpa perlu keluar dari rumah:

  • Hanya belajar depan laptop.
  • Belajar dari zero sampai pandai.
  • Tak faham, ada guru boleh rujuk.

Boleh beri saya 3 minit, untuk bantu anda naikkan semula lead & sales pada bulan ini?

Ringkas cerita, dalam panduan ini anda akan diperkenalkan dengan satu ilmu dinamakan "Direct-Response Copywriting".

Apa Itu Direct-Response Copywriting?

Ia adalah ilmu khas yang digunakan oleh copywriter terkenal dunia (e: Eugene Schwartz, David Ogilvy, John Caples & ramai lagi) untuk dapatkan nombor prospek dengan cepat melalui surat khabar, majalah, flyer, dsb.

Ini contoh iklan Direct-Response yang copywriter dulu pernah buat:


Ilmu ini dah digunakan sejak kurun ke-19. Menariknya, masa itu Facebook, Instagram pun belum ada. :)

Daripada iklan-iklan macam ini sahaja, mereka dah dapat buat jualan jutaan & billion dolar $USD setahun. Tanpa guna video. tanpa guna gambar yang cantik.

Bestnya, Prinsip Iklan Ini Masih Sama Sampai Sekarang:

"Kalau kita boleh buatkan orang bertindak ikut apa yang kita minta. Itu petanda iklan kita berjaya"

Apa yang paling penting untuk anda:

  • Ilmu ini sangat mudah difahami dan diamalkan.
  • Jika dibuat dengan betul, respon boleh dapat kurang 24 jam.
  • Tak perlu guna bahasa dari kayangan, bombastik, dll.

Guna ayat biasa sahaja pun dah cukup.

Ini antara feedback mereka yang dah amalkan ilmu ini:



Ini pula antara hasil iklan yang beliau dan tim pernah buat untuk klien;



(Penafian: Gambar di atas hanya untuk buktikan ilmu ini masih berkesan. Namun begitu, hasil setiap orang berbeza-beza)


Anda Rasa Teruja Nak Belajar Ilmu Ini?

Jika YA, ini modul video yang beliau dah susun langkah demi langkah khas untuk anda.

Bab Pertama: Mindset & Konsep
  • Video 1 – Pengenalan & Konsep Asas
  • Video 2 – Ilmu Asas Untuk Menjual di Online
  • Video 3 – Proses Otak Buat Keputusan Membeli
  • Video 4 – Apa itu Direct-Response Copywriting
  • Video 5 – 3 Punca Blur Ketika Nak Mula Menulis & Cara Atasinya
  • Video 6 – 3 Fasa Menulis Iklan Menjual [Part 1]
  • Video 7 – 3 Fasa Menulis Iklan Menjual [Part 2]
Bab Kedua: Fasa Sebelum
  • Video 8 – Cara Buat Kajian Pelanggan
  • Video 9 – Cara Buat Kajian Produk
  • Video 10 – Bantahan vs Offer
  • Video 11 – Mencari Pelanggan Kelaparan
Bab Ketiga: Fasa Semasa
  • Video 12 – Pengenalan
  • Video 13 – 5 Prinsip Asas Iklan Berpengaruh
  • Video 14 – Cara Tarik Perhatian Pelanggan
  • Video 15 – Cara Buatkan Prospek Nak
  • Video 16 – Cara Buatkan Prospek Percaya [Part 1]
  • Video 17 – Cara Buatkan Prospek Percaya [Part 2]
  • Video 18 – Cara Buatkan Prospek Rasa Rugi Tak Cuba
  • Video 19 – Cara Buatkan Prospek Bertindak Segera
  • Video 20 – Skil Untuk Susun Skrip Berpengaruh
Bab Keempat: Fasa Selepas
  • Video 21 – Editing, Finishing & Review
  • Video 22 – Praktikal

Siapa Yang Akan Conduct Training Online Ni?

Tuan Faris Osman

Beliau akan kongsikan ilmu ini berdasarkan pengalaman 6 tahun sebagai copywriter untuk lebih 17+ buah syarikat daripada industri yang berbeza-beza di Malaysia.

  • Beliau dah ringkaskan supaya anda cepat & mudah faham.
  • Anda tinggal ikut sahaja langkah demi langkah.
  • Beliau terang daripada zero sampai siap iklan.

Tiada sorok-sorok ilmu.


Ini Antara Feedback Mereka Yang Dah Dapatkan Panduan MCJ3.0:

"Sebelum ni ilham asyik tak sampai"

"Penerangan lebih jelas & menyeluruh"

"Modul jelas & mudah difahami... Video tak terlalu panjang!"

"Sebelum ni dah kenal produk, tapi tak tahu nak tulis apa"

"Sebelum ni asyik recycle ayat sama jer.."



Berapa Pelaburan Untuk 22 Video Ini?

Normal price = RM290!

Sempena pelancaran hanya RM70 sahaja.

Selepas itu harga akan dinaikkan dari masa ke masa.

Anda akan dapat semua item di bawah:

  1. Pakej Asas 22 Video Tutorial MCJ 3.0
  2. Free Group Facebook (untuk tanya soalan)!
  3. Free VVIP Channel Telegram.
  4. Free Lifetime Update (Priceless)!
  5. Jaminan 30 hari pulangan wang (Tiada Risiko)!

Bukan itu sahaja, anda juga akan dapat 4 lagi bonus premium dari beliau jika bertindak hari ini!

Bonus #1 - 6 Kriteria Pelanggan Kelaparan (RM97)
Bonus #2 - 18 Skrip Headline Copy & Adjust (RM70)
Bonus #3 - 5 Kategori Ayat Intro Bila Blur (RM47)
Bonus #4 - 5 Jenis Tawaran Sukar Ditolak (RM97)

Bonus ini sahaja bernilai lebih RM300+. Tapi anda dapat percuma hari ini.

Perlu diingatkan, beliau berhak tarik balik bonus ini bila-bila masa ya. Saya tak boleh tolong dah, kalau anda lambat bertindak.

Bagaimana Cara Nak Order?

  1. Isi butiran seperti nama, emel & nombor
  2. Tekan 'teruskan pembayaran', 'pilih bank' & 'pay'
  3. Klik 'continue transaction' sehingga 'return back'

Pembayaran anda akan disahkan secara automatik.

Jika ada sebarang soalan, boleh tekan nombor whatsapp Tuan Faris Osman --> 013 7670 983


"Lain guru, lain ilmunya. Mana tahu dengan ilmu ini berjaya tingkatkan lead dan jualan anda bulan ini. Tak cuba, tak tahu kan? Kalau rasa tak puas hati, boleh jer refund. No hard feeling!"


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Pakej Video Mazhab Copywriting Junior 3.0
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

Butiran Pembayaran


Maklumat Peniaga

Firdaus Azizi
admin@firdausazizi.my
+601119481730