Special Offer Untuk Software Spy Iklan di Facebook & Instagram

Terima kasih sebab berminat dengan tawaran khas saya untuk Software AdvertSuite.

AdvertSuite ini sebenarnya adalah software baru yang dilancarkan untuk "spy" iklan-iklan di Facebook, Instagram, Google Ads dan juga YouTube.

Kalau anda belum tonton video preview AdvertSuite ini, boleh tonton video di bawah.

 

Antara kelebihan AdvertSuite berbanding Facebook Ad Library adalah:

  1. Boleh tengok iklan yang aktif dan sudah dimatikan
  2. Boleh search iklan berdasarkan Keyword, Domain dan juga Page.
  3. Boleh dapatkan link terus ke post iklan tersebut (boleh tengok sekali Like, Comment & Share)

Berapa Harga Software AdvertSuite?

Kalau anda lihat di website AdvertSuite, harga adalah USD 52 untuk fungsi spy iklan di Facebook sahaja.

Dan kalau anda nak akses ke feature untuk spy iklan di Instagram, Google Ads dan juga YouTube...

Anda kena beli pakej Upsell yang berharga USD 67 pula.


Maksudnya...

Kalau anda nak beli sendiri software ni...

Harganya adalah USD 52 + USD 67 = USD 119 

Atau dalam Ringgit Malaysia, hampir RM500!

Tapi Jangan Risau...

Saya dan team dah cuba software ini....

Dan kami sangat yakin ianya boleh membantu anda untuk mendapat idea & inspirasi untuk menghasilkan iklan yang menarik.

Jadi saya dah buat special deal dengan tuan punya software supaya anda boleh beli license melalui saya dengan harga yang jauh lebih murah.

Ini Offer Saya

Kalau anda beli software ini direct dari website AdvertSuite, anda perlu bayar sebanyak $119 bersamaan dengan RM500.

Tapi kalau anda beli dari saya, harganya hanyalah...

RM197 untuk 20 orang yang pertama
habis dalam masa 1 jam

Disebabkan ramai yang mengadu tak sempat nak buat pembayaran (ada masalah CIMB Clicks, etc.)...

Saya buka kuota tambahan sebanyak 20 slot dengan harga hanya...

RM227 untuk 20 orang yang seterusnya

Ini last offer "Early Bird".

Selepas itu, harga akan naik ke RM247 dan seterusnya RM297.

Dan sebagai bonus, saya akan bocorkan kepada anda satu lagi platform untuk skodeng iklan tanpa perlu bayar apa-apa (free).

Bonus Tambahan Tergempar

Disebabkan sambutan yang sangat padu, saya tambah satu lagi bonus tergempar untuk pembeli "Early Bird".

Bonus tersebut adalah akses ke software InterestExplorer.io yang berharga USD 99 (bersamaan RM417).



Antara kelebihan InterestExplorer ini adalah:

1. Mendapatkan Interest-Interest Yang Tersembunyi


2. Analisis Prestasi Iklan Mengikut Pecahan Interest


3. Highlight Interest & Page Yang Boleh Di Target (Dalam Audience Insight)



Sebagai pembeli Early Bird AdvertSuite, anda akan dapat sekali akses ke InterestExplorer.io ini dengan percuma (akses seumur hidup).

Berminat?

Sila isi borang di bawah dan buat bayaran segera.

Akaun akan diaktifkan dalam tempoh 24 ke 48 jam.

Tempahan yang tidak dibuat bayaran dalam tempoh 1 jam akan automatic dibatalkan.


Disclaimer Penting:

  1. Software ini bukan saya punya. Saya hanya tolong jadi "orang tengah" supaya anda boleh beli dengan harga yang jauh lebih murah.
  2. Tolong jangan guna software ini untuk tiru bulat-bulat iklan orang lain. Tiruvasi ok.
  3. Database iklan dalam software AdvertSuite ada banyak, tapi takdelah untuk semua iklan sebab diorang sentiasa tambah iklan-iklan baru setiap hari. Sebab itulah saya akan kongsikan dengan anda satu lagi platform rahsia untuk skodeng iklan.
  4. Kalau anda dah beli dan rasa software ini tak berguna untuk anda, boleh minta refund dalam tempoh 7 hari dari tarikh pengaktifan.
  5. Akaun akan diaktifkan dalam tempoh 24 ke 48 jam. Mohon bersabar.

Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
AdvertSuite Early Bird Promo HABIS STOK
AdvertSuite Early Bird Extended Promo HABIS STOK
AdvertSuite Launch Promo HABIS STOK
AdvertSuite Normal Price HABIS STOK
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN


PENGESAHAN


Maklumat Peniaga

Firdaus Azizi Training & Consultancy
hai@firdausazizi.my
+601119481730