Panduan DynaMail (Self Hosted EMA)

Panduan DynaMail (Self Hosted EMA)

Terima kasih sebab berminat menyertai Program DynaMail; pakej panduan & bimbingan cara setup Self Hosted Email Marketing Application (EMA) aka AutoResponder.

Program ini saya hasilkan secara bersama dengan Tuan Abu Mua'az disebabkan kepakaran beliau dalam bidang IT & Programming serta pengalaman beliau menggunakan banyak sistem autoresponder lain.

PENTING: Pastikan anda baca halaman ini dengan teliti sampai habis.


Apa Yang Anda Akan Dapat Dalam Program DynaMail

Ini adalah apa yang kami akan bantu anda:

1# Cara Mudah & Murah Untuk Setup Self Hosted EMA

  • Mudah sebab kami dah tolong Setup kan. Anda hanya perlu "Replicate" apa yang kami dah Setup dan test.
  • Murah sebab kami akan ajar cara anda boleh guna sistem ini dalam Cloud Hosting yang percuma selama 1 tahun.

2# Cara Hantar 200K Emel PERCUMA Setiap Bulan

  • Dengan sistem ini, anda boleh simpan size mailing list yang besar tanpa sebarang kos tambahan.
  • Bukan setakat itu... Anda juga boleh menghantar sehingga 200K emel percuma setiap bulan.

3# Dummy Campaign Siap Untuk Digunakan

  • Menggunakan kepakaran & pengalaman Abu Mua'az dalam Email Marketing, beliau akan menyediakan beberapa kempen 'Ready Made' untuk anda gunakan.
  • Dengan kempen ini, anda hanya perlu modify konten emel sahaja. Flow kempen anda tak perlu nak ubah.

4# Komuniti DynaMail

  • Ini adalah Facebook Group khas untuk kita sama-sama berdiskusi tentang sistem yang digunakan.
  • Kalau perlukan bantuan, boleh juga ajukan dalam group khas ini. So you are not alone ;)

5# BONUS Percuma - Bloom & Instabuilder (Plugin Premium WordPress)

  • Untuk memudahkan misi anda mengumpul & membina list, kami akan berikan anda DUA Plugin Premium WordPress yang berharga USD 149; Bloom (Popup) dan juga Instabuilder (Landing Page).
  • Kedua-dua plugin ini boleh digunakan dengan mudah bersama sistem yang disediakan.

Berapa Yang Anda Perlu Laburkan?

Jujur cakap, kami telah labur & leburkan lebih daripada seribu ringgit untuk belajar dan mencuba bermacam-macam sistem Selt Hosted EMA.

Itu belum masuk masa yang kami gunakan untuk ujikaji setiap sistem supaya anda dapat gunakan sistem yang terbaik di pasaran.

Jadi...

Setelah difikir-fikirkan...

Kami ingin tawarkan anda untuk join program ini dengan pelaburan serendah RM497 sahaja.

Harga tersebut masih dikira murah sebab...

  • Nak beli plugin Bloom & Instabuilder saja dah hampir RM600
  • Nak guna Cloud Hosting setahun pun biasanya dah cecah beratus atau beribu setiap tahun (ikut spec)
  • Kalau guna Hosted Autoresponder seperti Aweber, GetResponse & Mailchimp pun, paling murah sekitar USD 20 setiap bulan (ikut size mailing list)
  • Paling penting, anda jimat masa & tak perlu lebur duit mencuba pelbagai sistem lain di luar sana.

Tawaran TERHAD Untuk 15 Orang Terpantas...

Ok lah...

Ini tawaran One Time Offer untuk 15 orang yang terpantas.

Harga Asal - RM497

Harga Promosi - RM297 sahaja (jimat sebanyak RM200)

Anda boleh isi borang tempahan di bawah dan gunakan kupon kod "DN200OFF" untuk merembat harga promosi di atas (terhad untuk 15 orang sahaja).


F.A.Q.

1# Selepas tempoh setahun, berapa yang perlu dibayar untuk hosting?

Setiap bulan, anda hanya perlu bayar sekitar USD 9 sahaja. Anda boleh menghantar 200K emel percuma.

2# Boleh ke saya import mailing list saya yang sedia ada ke sistem ini?

Boleh. Takde masalah. Tak perlu suruh mereka opt in semula.

3# Perlu ke saya ada domain sendiri?

Ya, anda perlu ada domain sendiri. Tak boleh hantar guna Gmail atau Yahoo.

4# Ada Refund tak kalau saya tak jadi guna?

Maaf, kami tidak akan memberikan sebarang Refund kalau anda dah belajar tapi tak gunakan sistem ini.


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Panduan Dynamic Mailer (Self Hosted EMA)
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

KAEDAH PEMBAYARAN

Perhatian! Sila pilih (dengan KLIK) kaedah pembayaran yang sesuai untuk anda di bawah.

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau


PENGESAHAN



Maklumat Peniaga

Firdaus Azizi
admin@firdausazizi.my
+601119481730